Koledad pildid: Vene mees kukkus bituumeni sisse, aga jäi imekombel ellu

Vene mees kukkus Voroneži oblastis Pavlovskis endise asfalditehase juures bituumeni sisse, nii et ta oli üleni musta värvi paksu vedelikuga koos.

32-aastane mees, kelle nime pole avaldatud kõndis endise tehase territooriumil, kui kukkus auku. Kui mees august välja ei saanud, karjus ta appi, vahendab Daily Mail.

Õnneks olid lähedal inimesed, kes ruttasid appi. Mees aidati august välja. Kiirabitöötajate poolt tehtud pildilt on näha, kuidas mees oli üleni mürgise vedelikuga koos. Pildil on mees rohul lamamas enne kiirabiautosse tõstmist.

Teisel pildil on näha mees vahetult peale haiglasse toomist. Haigla töötajad kasutasid raseerijat, et must ollus mehe kehalt ära koorida. Selle peale kulus mitu tundi. Arstide väitel pole mehe elu enam ohus ja ta saab kõndida.

Bituumeni tiik tekkis tehase juurde pärast seda, kui tehas oma tegevuse lõpetas. Bituumen jäeti koos teiste kemikaalidega tehase territooriumile, kui seal tegevus lõppes. Kohalikud võimud lubasid pärast intsidenti territooriumi puhastada.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7205405/Man-completely-covered-TAR-falling-Russian-pit-scraped-razors.html

Kommentaarid
(Külastatud 795 korda, 1 külastust täna)