Kohus: Helsingis 7-aastase poisi jõululaupäeval tapnud 37-aastane mees oli süüdimatu

Praegu on Helsingis käimas kinniste uste taga kohtuprotsess 37-aastase mehe üle, kes jõululaupäeval tappis Arabianrantas oma 7-aastase õepoja. Selgunud on niipalju, et kohus on tunnistanud mehe teo toimepanemise hetkel süüdimatuks.

Kohtupsühhiaatriline ekspertiis tegi kindlaks, et mees polnud tegu toime pannes täie mõistuse juures. Meest süüdistatakse mõrvas, aga mees ise tunnistab tapmist. Mees pussitas 7-aastase poisi surnuks poisi kodus, kui mees oli õe perel külas, vahendab MTV.

Kohtus kuulati üle ka ohvri isa. Süüalust pole veel üle kuulatud. Lisaks on kavas üle kuulata kolm tunnistajat.

Juhtumi arutamine kohtus on salastatud, kuna see toimus pereringis ja asja arutamise käigus võib välja tulla intiimseid asjaolusid, lisaks terviseandmeid, mis on seaduse järgi salajased. Hiljem antakse asja kohta kohtu poolt ametlik seletus.

Kommentaarid
(Külastatud 375 korda, 1 külastust täna)