Kes teavad? Soomlane ajab taga eestlastele renditud auto järelkäru-treilerit, lubab vaevatasu

Soomlane ajab sotsiaalmeedia kaudu taga eestlastele renditud auto järelkäru-treilerit.

Soomlane kirjutab, et treiler on varastatud Nummelast. Tegemist on Ifor Williams marki hinnalise peaaegu uue treileriga. Rentijad olid teadaolevalt eestlased ja kasutasid võltsitud pabereid ning soomlase heausksust. Auto, millega treileri minema viidi oli valget värvi Ford Transit numbrimärgiga 345 BMT.

Vihje eest vaevatasu! Lisainfo: +358 405589998.

Sotsiaalmeedia postituse juures on hulgaliselt kommentaare. Sellise numbriga auto on teadaolevalt Tartu kandist, aga arvatavalt on numbrimärgid varastatud. Auto oli läinud Tallinki laevale pühapäeval, 21. juulil kell 16.30.

Kommentaarid
(Külastatud 1,099 korda, 1 külastust täna)