Kas tunned seda meest? Helsingi politsei avaldas kahtlusaluse kurjategija foto

Helsingi politsei avaldas foto kahtlusalusest kurjategijast, kes aasta tagasi 4. augustil peksis Helsingis Etu-Töölös alla 30-aastast naist.

Naine oli sõitnud autoga mööda Väinämöisenkatu tänavat ja andis Arkadiankatu ristmikul teed ülekäigurada ületanud mehele. Politsei andmetel võttis aga mees järsku kivi ja viskas sellega vastu auto tuuleklaasi nii, et klaas läks katki.

Naine läks mehele järgi ja filmis samal ajal videot. Mees pööras paari tänavavahe pärast tagasi, jooksis naise juurde ka lõi naist nii, et käeluu läks katki, naine kukkus ja jalad said marrastusi. Kannatanu viidi kiirtabiga Töölö haiglasse. Naine nõuab mehele karistust.

Politsei info kohaselt meest tabatud pole. Pealtnägijate väitel oli mees ligi 180 cm pikkune, kellel olid teo toimepanemise ajal heledad krässus õlgadeni juuksed ja seljas musta värvi t-särk.

Politsei ootab asja kohta vihjeid telefonile +358 295 417 931 või e-posti aadressile analyysi.helsinki(at)poliisi.fi.

Helsingin poliisi on Twitter

Poliisi julkaisee poikkeuksellisesti uhrin ottamat kuvat epäillystä, sillä häntä ei ole muilla toimenpiteillä onnistuttu tavoittamaan. Tietoja epäillyn henkilöllisyydestä pyydetään Helsingin poliisin vihjepuhelimeen p. 0295 417 931 tai osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.

Kommentaarid
(Külastatud 330 korda, 1 külastust täna)