Kas tõesti uuskommud? Rootsis paljastus kliimasõdalaste tegelik pale

Pärast seda, kui Rootsi ja terve maailma tuntuim kliimasõdalane Greta Thunberg pani selga antifašisliku sõnumiga särgi, paljastus kaasaja kliimasõdalaste tegelik pale.

Juba varem on kliimasõdalased avaldanud valmisolekut kliima nimel verd valada. Kliimasõdalaste meelavaldused on muutunud üha agressiivsemaks. See meenutab aastakümnete taguseid antifašistlikke ja kommunistlike mässusid üle terve maailma. Kliimasõdalased on avaldanud valmisolekut muuta riigikorda ja verd valada, seda „kliima nimel”, sarnaselt nendega, kes olid valmis sama tegema kommunismi nimel. Greta Thunberg on samuti korduvalt väitnud, et on veendunud antifašist.

Kliima on muutunud aastaid, aga kliima „probleem” on tõstatunud teravalt paljuski põhjusel, et seni varjus püsinud kommunistid ja AntiFa on rakendanud kliima oma vankri ette. Paljudes riikides on kliimamuutuse vastase võitluse varjus toimunud ja toimumas vasakpööre. Kas aga tegelik motiiv on tõesti kliima, või lihtsalt võimule pääsemine, nii nagu juhtus NLiidus, seda näitab tulevik.

Kommentaarid
(Külastatud 2,787 korda, 1 külastust täna)