Kas oled Soomes saamas 6. augustil maksutagastuse – viimane aeg teatada oma konto number

Need, kes saavad 6. augustil Soome maksuametilt maksutagastuse, peaks kontrollima, kas neil on edastatud pangakonto number. Kui seda tehtud pole, peab raha järele panka minema.

Soome maksumaksjate liit annab teada, et Omaveros saab kontrollida oma pangakonto numbrit, mis maksuametile on edastatud. Kui tahad raha otse oma pangakontole, siis tuleb konto number anda teada hiljemalt 29. juulil.

Omaverost, eeltäidetud deklaratsioonist ja maksuotsusest saab kontrollida, et konto number oleks õige. Maksuametile saab teatada vaid ühe kontonumbri. Omaveros saab numbri vajadusel kohe ära muuta. Omaveros saab anda teada ka alaealise lapse kontonumbri. Telefoni teel kontonumbrit teatada ei saa.

Kui maksuametile kontonumbrit pole antud, siis laekub tagastatav summa rahaülekandena OP (Osuuspankki) panga kaudu.

Kommentaarid
(Külastatud 450 korda, 1 külastust täna)