Kas oled näinud? Nemad on Soome kõige tagaotsitumad kurjategijad

Soome Keskkriminaalpolitsei avaldas kümne kõige tagaotsituma kurjategija nime. Võrreldes varasemaga on kõige tagaotsitumate hulgas ka üks naine.

Kõigi kümne kohta on välja antud Euroopa vahistamismäärus. Neid otsitakse süütegude ja karistuse kandmisest kõrvalehoidmise eest.

Tagaotsitavate hulgas on mitmed rasketes kuritegudes süüdi mõistetud, kes võivad viibida või olla puhkusel Soomes. Info ja tähelepanekud isikute kohta palutakse saata  Keskkriminaalpolitsei e-posti aadressil wanted.krp(at)poliisi.fi või telefonil +358 50440 1800.

Janne Tranberg. KPR foto

Tranberg, Janne Petteri, s. 1974, Sooma kodanik, pikkus 180 cm. Tranbergi otsitakse taga 649 päeva pikkuse vanglakaristuse kandmata jätmise ja 25 raske maksukuriteo puhul vastutusest kõrvalehoidmise eest.

Pekka Kora. KRP foto

Kora, Pekka Johannes, s. 1979, Soome kodanik, pikkus 180 cm. Kora otsitakse majanduskuriteoga seoses. Tal on kandmata vanglakaristusest aasta ja 8 kuud.

Hayder al-Hmedawi. KRP foto

Al-Hmedawi, Hayder Abduljabbar Saddam, s. 1985, Iraagi kodanik, pikkus 168 cm.
Al-Hmedawit kahtlustatakse kahes mõrva katses, kolmes vägivallakuriteos ja ähvardamises. Al-Hmedawi on tagaotsitav ka Europoli Most Wanted lehel.

Toni Florin. KRP foto

Florin (end Heikkilä), Toni Henri Mikael, s. 1989, Soome kodanik, pikkus 184 cm. Florinit otsitakse taga üle kahe aasta pikkuse karituse eest, mis mõisteti tapmiskatse, relvakuriteo ja röövi eest. Florin pole naasnud Sukeva vanglasse pärast väljapääsuloa lõppemist.

Jukka Annunen, KRP foto

Annunen, Jukka Tapio, s. 1966, Soome kodanik, pikkus 183 cm. Annuneni otsitakse taga ligi 3 aasta pikkuse vanglakaristuse eest kõrvalehoidmise eest. Karistus mõisteti muu hulgas pettuste ja raamatupidamiskuritegude eest.

Tuomo Ahonen. KRP foto

Ahonen, Tuomo Antti, s. 1977, Soome kodanik, pikkus 181 cm. Ahoneni otsitakse nelja aasta pikkuse vanglakaristuse eest kõrvahoidmise eest, samuti kokku 32 majanduskuriteo, sealhulgas pettuste eest vastutuse kandmisest hoidumise eest.

Niina Keituri-Ben Mabrouk. KRP foto

Keituri-Ben Mabrouk, Niina Elisa, s. 1985, Soome kodanik. Keituri-Ben Mabrouki otsitakse taga vabaduse võtmise eest. Kuritegu pandi toime 2012. aastal ja Keituri-Ben Mabrouk on olnud tagaotsitav sellest ajast alates.

Jeremias Värtinen. KRP foto

Värtinen, Jeremias Emil Olavi, s. 1993, Soome kodanik, pikkus 179 cm. Värtineni kohta on välja antud Euroopa vahistamismäärus. Teda kahtlustatakse kahes raskekujulises narkokuriteos.

Jari Kovanen. KRP foto

Kovanen, Jari Juhani, s. 1984, Soome kodanik. Kovaneni kohta on välja antud kaks Euroopa vahistamismäärust. Teda kahtlustatakse mitmetes kuritegudes ja talle on narkokuritegude eest mõistetudkolme aasta ja 9 kuu pikkune vangistus.

Vinh Dinh Ba. KRP foto

Dinh Ba, Vinh Tuong, s. 1984, Soome kodanik, pikkus 167 cm. Dinhi otsitakse taga raskete majanduskuritegude puhul vastutusest kõrvalehoidmise eest, sealhulgas viie maksukuriteo ja viie raamatupidamiskuriteo eest.

Kommentaarid
(Külastatud 2,934 korda, 1 külastust täna)