Kas oled näinud neid kahtlusaluseid? Vantaal rööviti meest

Soome politsei palub abi Vantaal meest röövinud kahtlusaluste tabamiseks. Meest rööviti pärast poes käimist.

Röövimine toimus eelmisel reedel Länsimäki linnaosas Kuntokujal. 1951. aastal sündinud, rulaatoriga liikunud mees lükati koduhoovis pikali ja pildil olevad välismaa mehed röövisid mehe seljakoti. Mees sai juhtunu tagajärjel vigastada.

Juhtumil oli ka pealtnägija, kes rääkis kannatanuga sama juttu. Pealtnägija oli samu mehi näinud Kilpakujal asuvas poes.

Politsei palub abi pildil olevate isikute tuvastamiseks. Politsei palub info saata tööajal telefonile +358 295 436 849 või e-postile rek3.ita-uusimaa(at)poliisi.fi. Kiire info võib edastada hädaabinumbril 112.

Poliisi Itä-Uusimaa on Twitter

Mies ryöstettiin kesäkuussa #Vantaa’n Länsimäessä. #IUPoliisi pyytää apua kuvassa näkyvien epäiltyjen tunnistamiseksi #ryöstö. Tiedot pyydetään ilmoittamaan #poliisi’n numeroon p. 0295 436 849 tai sähköpostilla rek3.ita-uusimaa@poliisi.fi. https://t.co/fPJ1HPXV0e

Kommentaarid
(Külastatud 322 korda, 1 külastust täna)