Kanäe imet: tulevane Bondi-filmi 007 on naine

Kui Daniel Craig teatas, et loobub edaspidi Bondi-filmides osalemisest, siis spekuleeritakse, et järgmine Bond võib olla naine või tumedanahaline. Nüüd on selgunud, et tulevane Bond on mõlemad.

Järgmises Bondi-filmis mängib agenti 007 tumedanahaline 31-aastane Briti näitleja Lashana Lynch. Ta ei mängi päris Bondi, vaid uut tegelast, kes võtab üle koodnime 007. Lugu algab nii, et Bond veedab Jamaikal oma pensionipõlve ning M helistab Bondile ja palub teda tagasi tulla. Järgmisel hetkel kutsub M sisse agendi 007 ja üle ukseläve astub Lashana Lynch, vahendab Daily Mail.

Uue Bondi-filmi stsenaristiks võeti feministina tuntud Phoebe Waller-Bridge. Uues filmis koheldakse naisi hoopis teisel moel. Lynch tegi läbimurde hävituslendur Maria Rambeau rollis filmis Captain Marvel.

Thought 007 could never be a woman or black? Well, she’s both!

In a ‘popcorn-dropping moment’ the actress is handed Bond’s number Bond girls have been renamed as Bond women in the new movie The new Bond movie pays tribute to the past 007 films Since Daniel Craig announced he was standing down as James Bond, debate has raged whether the next 007 should be a woman, or black.

Kommentaarid
(Külastatud 448 korda, 1 külastust täna)