Juba teine põrgulik Aafrika kuumalaine ründab Euroopat, tuleb üle 40 kraadi

Järgmise nädala algul jõuab Euroopasse teine Sahara põrgulik kuumalaine, mis kergitab õhutemperatuuri üle 40 kraadi.

Kõige kuumem on Hispaanias ja Prantsusmaal, kus on oodata üle 40-kraadist temperatuuri. Seekordne kuumalaine pole nii kuum kui eelmise kuu oma, aga sellegipoolest ohtlik ja võib kaasa tuua metsatulekahjusid, vahendab Daily Mail.

Seekord on kõige kuumem Lõuna-Prantsusmaal, kus tuleb üle 40 kraadi. Suur kuumus tuleb just ajal, kui inimesed on plaaninud minna puhkama Prantsusmaale, Hispaaniasse ja Portugali. Algarves ja Costa Del Solis tuleb üle 35 kraadi sooja.

Nüüd on hirm, et nende kuumalainete tõttu kannatab Euroopa tänavu suure põua käes. Pole võimatu, et järgmise nädala algul lüüakse uued kuumarekordid. Suuremal osal Prantsusmaast tuleb teisipäeval 35 kraadi sooja või üle selle.

Europe to suffer second heatwave next week

France recorded its highest ever temperature last month and suffered droughts Europe could be set for more weather-related chaos according to predictions Forecasters are predicting highs of 104F (40C) as another heatwave next week Despite the heat temperatures are not set to exceed last month’s Saharan plume Europe is set to be hit by another heatwave next week as forecasters warn of a Sahara plume and say temperatures could exceed 104F (40C).

Kommentaarid
(Külastatud 802 korda, 1 külastust täna)