Inglismaa on hädas kliimasõdalastega, kes on äärmuslikud marksistid ja tahavad kukutada valitsused

Nii nagu paljud teised riigid, on ka Inglismaa hädas kliimasõdalastega, kes on äärmuslikud marksistid, tahavad kukutada valitsused ja on selle nimel valmis isegi surema.

Inglise kliimasõdalaste liikumise Extinction Rebellion (Väljasuremise Mäss) juhid on väljendanud arvamust, et mõned inimesed võivad võimu ülevõtmise käigus isegi surra. Kliimasõdalaste eesmärk on teha lõpp kapitalismile, vahendab Daily Mail.

Kliimasõdalased on üha aktiivsemad ja agressiivsemad üle terve maailma. Nende eesmärk on korraldada uus revolutsioon, kukutada valitsused ja võtta võim. Ühtlasi on kavas kukutada demokraatlik kord. Selle nimel kavandatakse lennuväljade sulgemisi Inglismaal ja mujal.

Inglise kliimasõdalased sulgevad kliimamuutuse-vastases võitluses maanteid ja hiljuti pidi üks sõdalane pisarsilmil vabandama mehe ees, kes ei jõudnud suletud tee tõttu hüvasti jätta oma sureva isaga.

Extinction Rebellion ‘taking on Marxist tinge’ say members

Roger Hallam, Extinction Rebellion leader, wants to bring down the government It comes after ex-counter-terror chief accused XR of being intent on revolution Richard Walton said XR aiming at achieving breakdown of state and democracy Members of Extinction Rebellion say bullying and infighting rife within the group One former member also warned he is worried about ‘increasingly Marxist tinge’ A leader of Extinction Rebellion called on protesters to bring down the government and warned that some people ‘may die’ in the process.

Kommentaarid
(Külastatud 237 korda, 1 külastust täna)