Helsingi politsei otsib nutvat väikest last, kelle riietus nägi välja nagu öösärk

Helsingi politsei otsib hommikust alates nutvat väikest last, kes tundus olevat eksinud ja kelle riietus nägi välja nagu öösärk.

Politsei sai hommikul kella 9.20 ajal teate, et Helsingi idaosas Mustapuro oja juures oli nähtud 4-5-aastast last.

Lapse tundemärgid: pikad, käharad tumedad juuksed, punane särk ja tumedad püksid, mis nägid välja nagu öösärk. Lapse sugu pole teada.

Lapse kohta on tulnud kaks teadet, aga keegi pole last kadunuks kuulutanud. Üks inimene oli lapsega juttu ajanud ja laps oli öelnud, et otsib oma ema. Isik pidi aga lahkuma ja ei jõudnud politsei saabumist ära oodata. Üks teine isik oli näinud last eemalt kaugemalt, vahendab Iltalehti.

Helsingin poliisi on Twitter

HelsinginPoliisi :lle sivulliselta ilmoitus itkuisesta, eksyneen oloisesta 4-5 -vuotiaasta lapsesta Mustapurontaipaleella klo 9.20. Poliisi etsinyt lasta tuloksetta ja pyytää havaintoja. TM: pitkähköt tummat, kiharat hiukset, punainen paita ja tummat housut, asu kuin yöpuku.

Kommentaarid
(Külastatud 446 korda, 1 külastust täna)