Demokraatia häll valmistub Brexitiks: iga Briti kodu saab infovoldiku EList leppeta lahkumise kohta

Briti värske peaministri Boris Johnsoni valitsus kavandab lahkumist Euroopa Liidust ehk Brexitit hiljemalt 31. oktoobriks ning selleks valmistatakse ette 10 miljoni naela (11 miljoni euro) suurust PR-kampaaniat.

Kokku saadetakse voldikud 27 miljonisse kodusse Suurbritannias. Voldikud ja TV-kampaania teavitavad inimesi, mida tähendab leppeta Brexit, vahendab Daily Mail.

Johnson on kuuest ministrist loonud nn sõjakabineti, et tegeleda Brexitiga. Nüüd peetakse juba ülimalt tõenäoliseks, et Suurbritannia lahkub Euroopa Liidust ilma leppeta. Rahvas pooldab Brexitit iga hinna eest, seda näitab konservatiivide toetuse kliire tõus pärast Johnsoni kinnitamist peaministri kohale.

Suurbritannia on kaasaja parlamentaarse demokraatia häll.

Every home in Britain will get a leaflet to prepare for No Deal Brexit

Boris Johnson planning to send No Deal Brexit leaflets to 27 million households Leaflets and TV ads will tell people what they need to know about No Deal split Mr Johnson creates ‘war cabinet’ of just six senior ministers to manage Brexit Michael Gove says there is a ‘very real

Kommentaarid
(Külastatud 125 korda, 1 külastust täna)