4-aastane poiss väidab, et on uuestisündinud printsess Diana

Austraalia telesaatejuht kirjutab, et tema 4-aastane poeg usub, et on uuestisündinud printsess Diana. 4-aastane Billy sündis 17 aastat pärast Diana surma, mis oli 1997. aastal.

Ajakirjas Stellar avaldatud kolumnis kirjutab Billy isa David Campbell, et kui poiss oli 2-aastane ja nägi Diana pilti, ütles ta, et „See olen mina, kui ma olin printsess.”

Sellega aga poisi seosed Dianaga ei piirdunud. Billy teadis üksikasju Diana elust lapsena, samuti rääkis ta printsidest Williamist ja Harryst kui „oma poistest”. Lisaks rääkis Billy kellestki Johnist nagu oma vennast. John oli Diana vend, kes suri enne Diana sündi imikuna vahetult pärast sünnitust. John sündis ja suri aasta enne Diana sündi. Billy ei saanud kuidagi midagi teada kellestki Johnist.

Campbellide pere oli aga veel rohkem jahmunud, kui poeg kirjeldas üksikasjalikult Briti kuninganna jõuluresidentsi Balmorali lossi. Poeg rääkis, et kui ta oli printsess Diana, siis ta käis lossis, mille seintel olid ükssarvikud.

Poeg suutis isegi meenutada saatuslikku autoõnnetust. Kui ema näitas talle Diana pilti, ütles poeg: „See olen mina, kui ma olin printsess. Siis tulid ühel päeval sireenid ja ma polnud enam printsess.”

Isa lõpetab oma sissekande küsimusega, kas tema poeg võib tõesti olla uuestisündinud printsess Diana?

Kommentaarid
(Külastatud 1,665 korda, 1 külastust täna)