25 000 euro kuus – selline on Soome kalleim üürikodu

Soome kalleima üürikodu, maja eest Vantaal küsitakse 25 000 eurot kuus. See tundub esmapilgul uskumatu, aga see koht asub tõesti Vantaal Martinlaaksos.

Tegemist on ligi 1000-ruutmeetrise Villa Grande’ga. Kasulikku pinda on 860 ruutmeetrit, vahendab Helsingin Sanomat.

Pikaajaline üür on kinnisvaraportaali etuovi.com andmetel hoone puhul 25 000 eurot kuus. Selle eest saab 12 toaga esinduskodu, kus on kaks kino, jõusaal, puhkeruum ja välibassein. Majas on ka kuulikindel turvatuba.

Maja pakutakse rendile, aga see on ka müügis 2,62 miljoni euro eest. Maja omanik on 46-aastane turvaettevõtja ja režissöör Henry Aflecht, kes elab Hispaanias. Ta on teinud tööd kanalitele Nelonen ja MTV. Lisaks on ta pakkunud oma ettevõtte kaudu turvateenuseid.

Praegu kuulub Aflecht’ile Hispaania päikserannikul raadiojaam Radio Finlandia, mille ta soetas novembrikuus.

Aflechti väitel toodab villa lühiajalise üürimisega piisavalt tulu, et selle müügiga pole kiiret ja hinda pole vaja alla lasta. Maja on valminud 1990. aastal, Aflecht soetas selle 2009. aastal omale koduks. Mees remontis maja kolme aasta jooksul hommikust õhtuni. Kaks aastat tagasi kolis mees aga Hispaaniasse.

Pikaajalist üürnikku majal pole, seda üüritakse välja lühiajaliselt eri projektide tarbeks. Majas on vändatud mitmeid Soome seriaale nagu Idols, Putous, Kimmoa ja Sorjonen. Kolm aastat on majas elanud mõnda aega Miss Suomi osavõtjad.

HS Vantaa: Vuokra 25 000 euroa kuukaudessa: tällainen on Suomen kallein vuokrakoti, joka sijaitsee Vantaan lähiössä

Jos pitäisi nimetä Suomen kalleimman vuokrakodin sijainti, niin todennäköisesti ensimmäisenä ei tule mieleen Vantaa. Vantaalla se kuitenkin sijaitsee, tarkkaan ottaen Martinlaaksossa. Kyseessä on kokonaispinta-alaltaan noin tuhannen neliön omakotitalo, Villa Grande. Käyttöpinta-alaa siinä on noin 860 neliötä. Pitkäaikaisena vuokralaisena talossa asuminen maksaisi Etuovi.com-palvelussa olevan vuokrausilmoituksen mukaan 25 000 euroa kuukaudessa.

Kommentaarid
(Külastatud 372 korda, 1 külastust täna)