VIDEO: Vaata, kui väiksed on hiidpanda pojad

Hiinas sündisid hiidpandal pojad ja üks on sama väike nagu kanamuna – kaal vaid 42,8 grammi.

Tegemist on teadaolevalt maailma kõige väiksema pandapojaga. Väiksekesed on hooldajate kontrolli ja peaksid ellu jääma.

Täiskasvanud pandad kaaluvad üle 100 kilo. Veebi on pandud video vastusündinud pandadest.

iPanda on Twitter

Giant panda Cheng Da gave birth to female twins at the Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding on June 11, 2019. As the lightest known newborn giant panda, the younger cub weighs only 42.8g. May you grow up healthy, little baby, and we believe in miracles! #PandaNews https://t.co/KQrzY625mk

People’s Daily, China on Twitter

Hello, world! The world’s smallest giant panda cub was born at Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding on June 11, weighing 42.8g as a second sibling of a twin cubs, which is even lighter than an egg. #giantpanda 🐼🐼 https://t.co/f29lwBfg5B

Kommentaarid
(Külastatud 234 korda, 1 külastust täna)