VIDEO: Soome Hornetid saatsid Turusse saabunud USA hävitajaid F-35

Soome Hornetid F/A-18s saatsid eile, 13. juunil Turusse saabunud USA hävitajaid F-35 Lightning II.

Turus on nädalavahetusel lennunäitus, kus inimesed saavad USA imelennukitega tutvust teha. Need lennukid on ühed kandidaadid Soome planeeritavale lennukiostule.

 

-Reklaam-

 

Ilmavoimat on Twitter

Suomalaiset Hornetit saattoivat Turkuun 13. kesäkuuta saapuneita Yhdysvaltain ilmavoimien F-35A-hävittäjiä. #ilmavoimat // #FINAF F/A-18s met up with #USAF F-35As arriving in Turku on 13 June. Video: USAF/52 FW Public Affairs/TSgt Anthony Plyler. @HAFB @388fw https://t.co/IUQeXMFDcN

F-35 Lightning II on Twitter

Touchdown in Turku Two @usairforce F-35As from @HAFB arrived today in Finland at #Turku Air Show. This weekend, the pilots will educate the Finnish community about the jet’s advanced capabilities and interoperability. #HX #F35inFinland

(Külastatud 87 korda, 1 külastust täna)

Kommentaarid

kommentaarid