VIDEO: Soome Hornetid saatsid Turusse saabunud USA hävitajaid F-35

Soome Hornetid F/A-18s saatsid eile, 13. juunil Turusse saabunud USA hävitajaid F-35 Lightning II.

Turus on nädalavahetusel lennunäitus, kus inimesed saavad USA imelennukitega tutvust teha. Need lennukid on ühed kandidaadid Soome planeeritavale lennukiostule.

Ilmavoimat on Twitter

Suomalaiset Hornetit saattoivat Turkuun 13. kesäkuuta saapuneita Yhdysvaltain ilmavoimien F-35A-hävittäjiä. #ilmavoimat // #FINAF F/A-18s met up with #USAF F-35As arriving in Turku on 13 June. Video: USAF/52 FW Public Affairs/TSgt Anthony Plyler. @HAFB @388fw https://t.co/IUQeXMFDcN

F-35 Lightning II on Twitter

Touchdown in Turku Two @usairforce F-35As from @HAFB arrived today in Finland at #Turku Air Show. This weekend, the pilots will educate the Finnish community about the jet’s advanced capabilities and interoperability. #HX #F35inFinland

Kommentaarid
(Külastatud 139 korda, 1 külastust täna)