VIDEO: Mis on lahti Angela Merkeliga?

Täna kohtumisel Ukraina presidendi Voldymyr Zelenskyga värises ja vappus Saksamaa kantsler Angela Merkel silmnähtavalt.

Videol on näha, kuidas Merkel tugevalt väriseb ja üritab leida sobivat asendit. Merkel ütles pärast Ukraina presidendiga kohtumist, et vajas joogiks vett ja pärast joomist hakkas tal parem.

Ukraina president ütles aga omalt poolt, et hoidis Merkelil silma peal. Berliinis oli täna väga kuum, ligi 30 kraadi sooja. Merkel saab juulis 65-aastaseks. Seni pole tal olnud teadaolevalt ühtegi haigust.

DW Politics on Twitter

German Chancellor Angela Merkel says she is “very well” again after drinking three glasses of water. Earlier Merkel was visibly shaking as she greeted Ukrainian President Volodymyr Zelenskiy at temperatures of around 30 degrees celsius in Berlin. https://t.co/uWhnW0scD7

Kommentaarid
(Külastatud 1,188 korda, 1 külastust täna)