Väikses Halsua vallas seksitakse Soomes kõige rohkem

Uuringute andmetel seksitakse Soomes kõige rohkem väikses Halsua vallas, mis asub Kesk-Pohjanmaa maakonnas.

Halsuas seksitakse kolm (3,01) korda nädalas ja seda on Soomes kõige rohkem. Noor Halsua abielunaine Eveliina räägib, et tema seksib neli korda ja mehe arvates isegi sellest ei piisa. Eveliina põhjendab halsualaste suurt seksiisu asjaoluga, et seal ei kiirustata ja tänu sellele on aega tegeleda eri asjadega. Eveliina arvates tähendab tihedam seksimine seda, et asjad on hästi.

Halsuas on uus kool, hipodroom ja kunstmuruga pesapalliväljak. Aga isegi Halsua vapp meenutab kas kahte rippuvat rinda või kahte peenist, vahendab Ilta-Sanomat.

Lisaks seksile on Halsuas ka kõige rohkem ratsahobuseid Soomes elaniku kohta. Hobune on erootiline loom, võibolla see seletab ka suurema seksi-isu.

Mõned inimesed samas ei usu, et 1200 elanikuga Halsuas eriliselt palju seksitakse. Suurem osa elanikest on vanurid, võibolla nad ei mäleta kõike. Samas räägivad kohalikud, et see on kõrvaline koht, õhtud on vaiksed ning siis võib ka seksimist olla rohkem.

Kommentaarid
(Külastatud 356 korda, 1 külastust täna)