Uskumatu lahkus: Lapsed tõid Helsingi päästekeskusesse tuhandeid mängukarusid

Helsingi päästekeskus lootis saada ülekutsega mõned sajad pehmed mängukarud, et neid hätta sattunud lastele jagada, aga neid kogunes tänase kolmapäeva õhtuks tuhandeid.

Täna tähistati Helsingi päeva ja kaasatud olid ka päästekomandod, mis olid külastajatele avatud kella 10-18. Lapsed said päevadel kaasa lüüa, kui annetasid komandodele oma pehmed mängukarud, vahendab MTV.

Päästekeskus palus pehmeid mänguasju, kuna hätta sattunud või tulekahju üle elanud lapstele on hea midagi pihku pista. Päästekeskus korraldas sotsiaalmeedias kampaania ja palus tuua pehmeid mänguasju. Loodeti saada mõned sajad, aga toodi tuhandeid lelusid.

Kingitud mänguasjad pestakse puhtaks ja neile pannakse ümber päästekaru keep. Siis pannakse nad kottidesse ja nad jäävad ootama hätta sattunud lapsi.

Lisaks lastele kinkisid päästekomandodele mängukarusid ka ettevõtted. Kõik annetajad said diplomi.

Karu aitab hätta sattunud lapsi ja on lapse sõber. Seetõttu kutsutakse neid sangarkarudeks, ta on nagu tuletõrjuja, päästja ja sangar. Karudele ümber pandavad keebid tehakse taaskasutatud rõivastest, seal on sama taaskasutuse ideoloogia.

Pelastuslaitos HKI on Twitter

Myös pelastusylijohtaja @KimmoKohvakka osallistui #nallevyöry’yn keskuspelastusasemalla tänään. #helsinkipäivä #pehmolelukeräys #pelastuslaitos #helsinki https://t.co/DFOtae0KEm

Pelastuslaitos HKI on Twitter

Pelastusasemilla rullakot täyttyvät kovaa vauhtia pehmoleluista. Kiitokseksi lahjoittajat saavat kunniakirjan ja mahdollisuuden olla mukana tukemassa lapsia erilaisissa hätätilanteissa. #Helsinkipäivä #nallevyöry #pelastuslaitos #Helsinki

Kommentaarid
(Külastatud 158 korda, 1 külastust täna)