Turu linnas maksis taksosõit sadamast kesklinna 80 eurot – politsei kutsuti kohale

Turu linnas võttis taksojuht sõidu eest sadamast kesklinna 80 eurot, olles eelnevalt teinud ringi naaberomavalitsuse kaudu. Takso kliendid kutsusid selle peale kohale politsei.

Täna, pühapäeva hommikul olid turistidest kliendid taksosõiduga rahulolematud. Politsei info kohaselt olid nad aadressi taksojuhile teada andnud ja see oli kirjutatud paberitüki peale. Sellele vaatamata tegi taksojuht suure ringi. Sõit lõppes tüliga.

Politsei kutsuti kohale asja klaarima. Kuigi ühist keelt ei leitud algul taksojuhi ja klientide vahel, siis jõuti lõpuks nõuannete ja soovituste abil osapooli rahuldava lahenduseni.

Politsei on viimasel ajal Soomes koos teiste ametkondadega hoidnud taksojuhtidel silma peal. Enamjaolt on asjad olnud korras, aga esineb ka üksikuid eksimusi. Politsei hindab taksojuhte heade koostööpartneritena ja usalduslike tegutsejatena. Taksonduse järelvalvet aga jätkatakse, kuna selle järgi on vajadus.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 416 korda, 1 külastust täna)