Tallinnas tulistati kahe taksojuhti, kellest üks suri – kurjategijat otsitakse

Täna öösel kella 3 ajal teatati häirekeskusele, et Tallinnas Telliskivi tänaval Loomelinnaku ees tulistati kahte taksojuhti. Viga saanud mehed viidi haiglasse, kellest üks, 32-aastane mees, suri saadud vigastustesse haiglas. Teine taksojuht on üliraskes seisus. Käivitatud on suuremahuline politseioperatsioon tulistaja tabamiseks.

Varahommikust saadik on politsei töötanud selle nimel, et tulistaja isik välja selgitada ja ta tabada. Arvatav tulistaja on on 30-aastane Raivo (ülal pildil), eesti keelt rääkiv, tumedapäine, ligi 175 cm pikkune ja saleda kehaehitusega mees, kellel oli seljas musta-valge triibuline särk. Politseile teadaolevalt on mees relvastatud.

Põhja prefekt Kristian Jaani kommenteerib politseioperatsiooni:

„Seni teadaolevalt liikus tulistaja taksojuhtide suunas jalgsi ning tulistas mitu lasku, esmalt esimese, seejärel teise taksojuhi suunas. Seni kogutud info järgi liikus mees pärast tulistamist Balti jaama suunas. Mehe tegude motiiv ja muud asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses, kuid praegu kogutud info põhjal ei eelnenud tulistamisele konflikti. Töö sündmuskohal ja piirkonnas käib ning politsei pingutab tulistaja tabamise nimel. Oleme kontrollinud mehe kodu ja teisi temaga seotud aadresse, ent mehe asukohta pole õnnestunud seni tuvastada.

Palume kõigil, kes fotol olevat meest näevad, helistada viivitamatult hädaabinumbril 112. Palume inimestel mitte ise mehele läheneda või temaga kontakti võtta. Palume ka mehel endal politseiga kontakteeruda helistades 112 Põhja prefektuuri kriminaalpolitseile telefoninumbril 58872417.”

Täiendus: Reede päeval lasi tagaotsitav mees end maha. Ta oli taksojuht, kes tulistas oma endisi töökaaslasi.

Kommentaarid
(Külastatud 197 korda, 1 külastust täna)