Soomlane sai šoki, kuna tellitud prillidega oli kaasas kiri, mis algas sõnadega: „Kallis emanussija”

Kesk-Soomes Pirkanmaal elav Riku oli juba pikka aega omale tahtnud firma Nopeet päikseprille. Enne jaanipäeva sai ta pakiga lõpuks ihaldatud prillid kätte. Prillid olid korralikud, aga nendega kaasas olnud kiri oli šokeeriv.

Kiri algas sõnadega „Kallis emanussija”. 21-aastane Riku on seda arutanud oma sõpradega ja mitte keegi ei ütleks midagi sarnast isegi oma tuttavale. Kui üks firma saadab sellise kirja, peab seal olema midagi väga valesti, vahendab Iltalehti.

Kiri jätkus täpsustusega, et seal on juttu justnimelt Rikust. Tal oli kirja pärast halb tuju ja meeleolu. Ta saatis firmale teate, et selline kiri oli solvav. Firmast vastati, et tegemist on kerge huumoriga. Riku nõudis raha tagasi, aga firmast vastati, et raha tagastatakse, kui prillid tagastatakse.

Prille Riku ei tagastanud, aga raha tagastamine oleks olnud tema meelest sobiv hüvitis. Pärast seda läks Riku Tampere politseisse ja tegi au haavamise kohta avalduse.

Riku väitel on tegemist kõigile klientidele saadetava kirjaga, kuhu kirjutatakse käsitsi juurde kliendi nimi. Need prillid on USA-s olnud väga populaarsed ja eriti on klientidele meeldinud see, et nendega koos saadetud kiri algab sõnadega „Dear Motherfucker”. Soomes otsustati see kiri tõlkida soome keelde.

Pirkanmaalainen Riku, 21, tilasi aurinkolasit ja järkyttyi – Rikosilmoitus tehty: “Kirje alkoi sanoilla rakas äidinnussija”

Aurinkolasimerkin edustaja kommentoi, että kyseessä on vitsi, joka lähetetään kaikille tilaajille.

Kommentaarid
(Külastatud 1,049 korda, 1 külastust täna)