Soomlane oli müümas korterit, kui sajad tuhanded eurod kadusid teadmata kohta

Helsingi mees Miika sattus kummalisse olukorda, kui korterit müües kadus raha teadmata kohta.

Mees oli jõudnud kokkuleppele Helsingis Vallilas asuva korteri müügi osas. Ostja oli üle kandnud summa, kokku 268 000 eurot Nordea kontolt OP-panga kontole. Enne seda oli Miikale üle kantud ettemaks 60 000 eurot, vahendab MTV.

Miika saabus tehingut sõlmima OP-panga ruumidesse, kui selgus kurb tõsiasi. Nimelt raha 268 000 eurot ei olnud jõudnud ühelegi kontole.

OP-panga esindaja oli imestunud. Ostja uuris asja Nordeast ja sealt selgus, et raha oli ära saadetud ning viga peaks olema saaja ehk OP-pangas.

Hiljem, kui asja uuriti, siis selgus, et ostja oli raha Nordea arvelt üle kandnud reedel, 31. mail. OP Pank teatas samal ajal, et osa ülekandeid hilinevad. Häire piirdus ühe päevaga ja mujalt pankadest saabunud maksed väideti olevat jõudnud OP-panga kontole.

Miika väitel oli raha mitu päeva nö kadunud. See oli tema jaoks väga erakordne olukord, kus keegi ei osanud öelda, kus on raha. Asi oli eriti stressitekitav seetõttu, et Miika soovis saadud raha eest osta uue kodu. Lõpuks lahenes asi siiski õnnelikult ja raha saabus kontole käesoleval nädalal.

Kommentaarid
(Külastatud 403 korda, 1 külastust täna)