Soomes päästeti uppumisest ema ja 5-aastane laps

Helsingi ligidal Espoo Matinkylä rannas sattusid laupäeval uppumise ohtu ema ja 5-aastane laps. Õnneks märkasid inimesi hättasattunuid ja nad päästeti ära.

Ema oli lapsega hädas sügavas vees. Oli näha, et ema üritas nii ennast kui last vee peal hoida.

Üks naine hüppas vette ja ujus hädaliste juurde ning püüdis neid hoida vee pinnal senikaua, kuni rannavalve kohale jõuab. Kedagi aga ei tulnud ja naine pidi hädalisi pikalt vee peal hoidma. Naine tundis, kuidas hakkas juba ise vette vajuma, vahendab MTV.

Olukorra päästis üks mees, kes oli märganud vees olnud hädalisi ja hüppas samuti vette. Mees ja naine suutsid koos hätta sattunud ema ja lapse kaldale tuua.

Pärast ei tulnud rannavalvurid isegi aitäh ütlema. Ainus, kes oma päästjaid tänas, oli ema.

Päev oli soe ja rannas palju rahvast, aga rannavalvet polnud kusagil näha. Inimesed hüüdsid neid ja lõpuks üks jõudis kohale.

Espoo linna esindaja ütles asja kommenteerides, et asi on läbi arutatud ja jõutud järeldusele, et rannavalve igale poole ei jõua. Lapsed on aga rannas alati vanemate vastutusel. Rannavalve teeb ennetavat tööd ja hoiab rannas korda.

Rannas, kus on palju rahvast, on normaalne, kui appi lähevad teised inimesed. Rannavalve käis pärast kontrollimas, kas kõik on korras. Rannavalvel oli päev läbi tööd palju. Lisaks oli üks poistekamp mänginud uppumismängu ja kutsunud iga natukese aja tagant rannavalvet appi. Lõpuks oli keegi päriselt hädas ja sinna rannavalve ei jõudnud.

Kommentaarid
(Külastatud 340 korda, 1 külastust täna)