Soomes läks kiirrong rikki, inimesed lasti häda tegema rongist välja, teised rongid hilinesid

Soomes hilines täna, 21. juuni hommikul kolm kiirrongi. Probleemid algasid hommikul, kui poolel teel Parkano ja Seinäjoki vahel läks rikki Helsingi-Oulu kiirrong IC 121.

Rongi püüti parandada, aga see ei õnnestunud, mistõttu toodi uus vedur Seinäjokilt. Probleemi põhjus pole veel teada. IC 121 pääses uuesti Oulu poole liikuma graafikust 2 tundi ja 50 minutit hiljem, vahendab MTV.

Rikki läinud rongis oli ka elekter ära, mistõttu ei pääsenud inimesed tualetti ning ventilatsioon ei töötanud. Inimesed lasti häda tegema rongist välja.

Kiirrongi hilinemine mõjutas ka teiste rongide liikumist. IC 41 Tamperest Vaasasse hilines 75 minutit. IC 20 Oulust Helsingisse hilines samuti poolteist tundu, kuna IC 121 läks rikki lõigul, kus on ainult üks rööpapaar. IC 20 sai liikuma graafikust 100 minutit hiljem.

Intercity 20 reisijad pidid veel bussiga sõitma, sest Tampere ja Helsingi vahel on raudtee remondis. Kõik bussid on nüüd teel Helsingisse.

Sama rongi, mis hilines Oulusse, peab õhtul Helsingisse tagasi sõitma, aga tagasisõit hilineb ligi tund aega. Kõik need hilinemised mõjutavad üle 1000 rongireisijat. Inimesed suhtusid hilinemistesse üldiselt mõistvalt. Osa inimesi olid aga närvis, sest teadaandeid polnud kõikides vagunites kuulda.

Kommentaarid
(Külastatud 831 korda, 1 külastust täna)