Soome värske kaitseminister külastab Eestit

Soome uus kaitseminister Antti Kaikkonen teeb töövisiidi Eestisse esmaspäeval, 1. juulil ning kohtub oma eesti kolleegi Jüri Luigega.

Kaikkonen saabub Tallinna otse Stockholmist, kus ta kohtub hommikupoolikul Rootsi kaitseministri Peter Hultqvistiga. Esmaspäeval peab Kaikkonen esimesed kahepoolsed kõnelused mõlema kaitseministriga, edastab finlandabroad.fi.

Kaitseminister Kaikkoneni Eesti visiidi kavas on pärgade asetamine Eesti Vabadussamba juures ning kohtumine kaitseminister Jüri Luigega. Ministrid arutavad Soome ja Eesti vahelist kaitsekoostööd ning lähipiirkonna julgeolekuolukorda. Kaitseminister Kaikkonen ja Rootsi kaitseminister arutavad hommikupoolikul Stockholmis Soome ja Rootsi kaitsekoostööd, Põhjamaade kaitsekoostööd ning rahvusvaheliste õppustega seonduvat.

Soome kaitseminister Kaikkonen külastab Eestit – Eesti

Soome uus kaitseminister Antti Kaikkonen teeb töövisiidi Eestisse esmaspäeval, 1. juulil ning kohtub oma eesti kolleegi Jüri Luigega. Kaikkonen saabub Tallinna otse Stockholmist, kus ta kohtub…

Kommentaarid
(Külastatud 72 korda, 1 külastust täna)