Soome politsei hoiatab pettuste eest asjade ostmisel

Soome politsei annab teada, et on saanud hulgaliselt kuriteoteateid, kus ostjad on maksnud paadi eest 1000-6500 eurot ette ilma tegelikku asja nägemata. Peale seda pole müüjad paati toonud ega vastanud enam ostjate sõnumitele.

„Ära maksa kujuteldava paadi eest,” hoiatab politsei. Samalaadne asi puudutab ka jalgrattaid.

 

View this post on Instagram

 

👮🏼‍♀️👉🏻Poliisi muistuttaa, että mitään ennakkomaksuja ei pidä maksaa näkemättä itse tuotetta. Olemme saaneet useita tutkintapyyntöjä, joissa ostajat ovat maksaneet veneistä ennakkomaksua 1000 – 6500 euroa myyjien ilmoittamille tileille, mutta myyjät eivät ole toimittaneet veneitä sovitun mukaisesti eivätkä vastanneet enää ostajien yhteydenottoihin. Vastaava rikollinen toiminta voi kohdistua esimerkiksi polkupyöriin. #nettipetos #poliisivaroittaa #liianhyvääollakseentotta #oulunpoliisi #poliisi #police #polis #kesä #veneily

A post shared by Oulun poliisilaitos (@oulunpoliisi) on

Kommentaarid
(Külastatud 196 korda, 1 külastust täna)