Soome ilmaprognoos: laupäev tuleb eriti kuum, siis läheb jahedemaks

Soomes läheb iga päevaga soojemaks kuni laupäevani, mil on eriti kuum. Pärast seda läheb ilm jahedamaks.

Täna mõõdeti mitmel pool Soomes kõrgeimaks temperatuuriks 30,9 kraadi. Nii kõrge temperatuur juunikuus pole Soomes üldse tavaline. Seda juhtub iga 5 aasta tagant. Viimati oli nii soe juunikuus 2013. aastal, siis mõõdeti üle 32 kraadi.

Homme reedel on Soome temperatuur 30 kraadi ringis ja laupäeval samuti. Pühapäeval läheb jahedamaks, vahendab MTV.

Foreca Suomi on Twitter

Tänään Kokemäellä, Tampereella ja Alajärvellä lämpötila kohosi 30,9 asteeseen, mikä on vuoden tähän asti korkein lämpötila! Viime vuonna 30 astetta ylittyi vasta heinäkuussa, vuosina 2017 ja 2016 ei ollenkaan. #sää #forecasuomi #helle #Kokemäki #Tampere #Alajärvi

Kommentaarid
(Külastatud 160 korda, 1 külastust täna)