PILTUUDIS: Helsingis jäeti elektrilised tõukerattad jaaniõhtul vedelema

Helsingi politsei on pannud sotsiaalmeediasse üles pildi tervest hulgast elektrilistest tõukeratastest, mis jäeti jaaniõhtul kesklinna raudteejaama ette vedelema.

Nüüd paneb politsei kõigile südamele kasutama rattaid nii, et need ei takistaks teistel liikumist.

 

View this post on Instagram

 

Juhannusaattoyönä poliisipartio havaitsi joukon holtittomia sähköpotkulautoja rautatieasemalla. Matkalla tehtävälleen poliisikaksikko avusti skuutit läheiselle kaiteelle nojailemaan niin, että niiden oleskelu ei haitannut muiden kaupunkilaisten juhlintaa. 🛴🛴🛴 . Haluaisimmekin muistuttaa kaikkia sähköpotkulautojen ystäviä pitämään huolta skuuttikavereistaan. Niille lajityypillinen ominaisuus on avuttomuus, eli sähköpotkulaudat eivät kykene omatoimiseen toimintaan ja ovat siksi rippuvaisia läheistensä avusta. 💁‍♀💁‍♂ . Kun tienne erkanevat, ohjaathan sähköpotkulaudan odottamaan seuraavaa tapaamistaan paikkaan, jossa se ei häiritse muita tiellä liikkujia tai vaaranna pelastustehtäviä. 🅿 . #poliisi #Helsinki #sähköpotkulauta #skuutti #liikenne

A post shared by Helsingin poliisilaitos (@helsinkipoliisi) on

Kommentaarid
(Külastatud 364 korda, 1 külastust täna)