Norra mees mõisteti 16 aastaks vangi 270 poisi seksuaalse ärakasutamise eest

Norras mõisteti 27-aastane mees reedel 16 aastaks vangi kokku 270 alaealise poisi seksuaalse ärakasutamise eest veebiportaalides ja chattides.

Muu hulgas jalgpallikohtunikuna tegutsenud mees esitles end veebis kui noor Sandra-nimeline tüdruk. Ta suhtles poistega seksuaalsetel teemadel ja pani nad video kaudu masturbeerima. Hiljem hakkas ta poistelt videoid välja pressima, ähvardades muidu avalikustada varasemad salvestused, vahendab Norra rahvusringhääling NRK.

Tegemist oli sügavalt haavatud kannatanutega, kel esines pärast ärakasutamist psühholoogilisi probleeme, märkis kohus.

Mees peeti kõigepealt kinni 2016. aasta juunikuus, aga lasti siis vabadusse. Ta peeti uuesti kinni sama aasta oktoobrikuus. Mees on tunnistanud end osaliselt süüdi.

Dom i norgeshistoriens største overgrepssak: 16 år i fengsel

Det er snakk om svært sårbare ofre. De har hatt store psykiske problemer i etterkant av overgrepene, sa dommer Maria Engøy Duna i Nedre Romerike tingrett på fredag. Sommeren 2016 ble en nå 27 år gammel fotballdommeren pågrepet og tiltalt for overgrep. Mannen var tiltalt for å ha forgrepet seg på 270 unge gutter på internett.

Kommentaarid
(Külastatud 84 korda, 1 külastust täna)