Kole lugu: Taanist välja saadetud Iraagi mees vägistas kaks naist Soomes

Taanist vägistamise tõttu välja saadetud Iraagi mees vägistas kaks naist Soomes Tamperes.

Mees püüdis karistusest vabaneda seoses pere ja naise rasedusega, aga Soome kohus mõistis ta kahe vägistamise eest 3 aastaks vanglasse, vahendab Iltalehti.

Kohtuotsuse kohaselt meelitas 27-aastane Tania Hocine Mohamed öösiti purupurjus naisi Tampere kesklinnas oma autosse. Ta vägistas naised, kes polnud joobe tõttu võimelised end kaitsma. Ühest kannatanust tegi Mohamed pilti naise tahte vastaselt.

Kuriteod pandi toime detsembris ja märtsis. Need toimusid mõlemad kas öösel või hommikutundidel. Naised olid väljunud baarist joobes olekus.

Detsembrikuus vägistatu oli nii purjus, et ta visati baarist välja, ta oli kaotanud oma asjad ja üleriided. Tania Hocine Mohamed liikus mõlemal korral ringi autoga. Ta pakkus naistele küüti ja naised olid sellega nõus.

Detsembris sõitis Mohamed koos naisega tolle sõbra maja juurde, nagu kokku lepitud. Naine pakkus välja, et kuivõrd rahakott oli kadunud, siis küsib naine oma mees-sõbra käest raha. Naise jutust selgus, et ta tahtis autost välja astuda, aga jalad ei kandnud. Mohamed surus ta pärast seda auto tagaistmele pikali. Naine mäletab, et tal oli peenis käes ja et ta pidi sellest kinni hoidma. Naine oli keeldunud, öeldes, et pane see ära. Mohamed seda ei teinud, vaid võttis naise paljaks ja asus ühtesse.

Pärast seda tegi Mohamed kehvas olukorras naisest pilte. Piltide järgi on võimalik tuletada naise olukorda. Kui naine oli oma sõbra poole jõudis, siis rääkis ta, et teda rööviti ja läks siis duši alla. Ta oli tundnud end räpaselt.

Mees nägi naise olukorda ja spermaplekke. Ta kahtlustas, et naine oli ka millegi muu kui röövimise ohver. Poiss-sõbra, ema ja õe soovitusel andis naine asja politseisse. Arst tuvastas naisel vigastused kaelal ja jalgadel.

Kohtus tunnistas Mohamed, et oli auto tagaistmel naisega vahekorras. Vägistamist ta eitas. Tema väitel oli seksitud naise tahte järgi. Mohamed ütles, et oli algul hämmingus ja ütles, et on abielus ja ei taha seksi. Mehe väitel polnud naine abitus olekus oma joobe tõttu.

Kohus jäi uskuma naise ja teiste tunnistajate juttu. Mehe puhul oli vasturääkivusi, näiteks selles, et ta ütles, et naine küsis telefoni laadijat. Naine oli oma telefoni samal päeval kaotanud.

Märtsi juhtumi puhul oli Mohamed kohtunud kannatanuga ühes baaris. Seltskonnas oli ka üks Soome mees. Mehed tahtsid teha naistest pilte, aga piltidele olid nad jäänud ise. Mohamedi on samuti näha nende piltide peal.

Teine kannatanu rääkis kohtus, et Mohamed tahtis teda kogu aeg auto peale saada. Naine läks autosse ja ütles Mohamedile, et auto peale peaks tulema ka tema sõbranna. Nad ootasid sõbranna ära ja hakkasid sõitma. Mohamed saatis kannatanu sõbranna koju. Naise viimane mälupilt on sellest, et nad olid Tampere raamatukogu ristmikul. Ta ärkas Turtola Citymarketi parklas, kui Mohamed ta äratas.

Naisel oli seljas ainult rinnahoidja. Naine küsis, miks tal pole seljas riideid. Selle peale vastas Mohamed, et ei teinud naisele haiget. Kannatanu rääkis kohtus, et tal oli tunne, et tema tupes oli sees käidud. Ta puhkes nutma ja otsis taga oma riideid.

Naise jutu järgi oli Mohamed teda süüdistanud ja öelnud, et naine ise tahtis seda ja et asja kohta on olemas video. Naine ütles kus ta elab, Mohamed sai aru, et see on teisel pool linna ning ta pani naise maha ühte bussipeatusse.

Oli juba öö ja väljas oli külm. Naine helistas oma sõbrannale, kes soovitas helistada hädaabi numbril. Kohtus ütles naine, et ei saanud aru, miks ta on alasti. Ta oli riietunud soojalt, kuna väljas oli külm.

Mohamed enda süüd ei tunnistanud. Tema väitel olid nad naisega juttu ajanud, kui järsku oli naine öelnud, et tal on palav ja ta oli hakanud riideid seljast ära võtma. Mohamed oli selle asemel soovitanud akna avamist.

Mohamed ütles, et ta algul keeldus naise pakutud seksist, aga pärast palumist oli ta sellega lõpuks nõus. Mohamedi sõnul oli naine küsinud, kas mehel on kondoomi. Kuna tal seda ei olnud, katkestas ta ühte enne lõpetamist.

Mohamedi väitel polnud kannatanu tugevalt purjus. Ta väitis, et naisest oli näha, et ta on joonud. Naine polnud aga nii purjus, et poleks suutnud püsti seista. Kannatanu oli olnud kogu aeg teadvusel ja head tujus. Neil oli olnud koos lõbus.

Naise sõbranna rääkis aga midagi muud. Ta ütles, et naine oli helistanud ja öelnud, et teda vägistati.

Kohus leidis, et mees pidi aru saama kannatanu olukorrast, kui too oksendas. Kohtu hinnangul ei suudaks inimene sellises olukorras nõustuda seksiga. Kohus leidis, et Mohamed oli naisi ära kasutanud ja jätnud küsimata, kas nood tahavad seksida.

Eraldiseisvalt oleks kummagi kuriteo eest mõistetud kaks aastat vangistust. Kahe kuriteo peale kokku on karistus kolm aastat. Mohamed oli sellele vastu, kuna ütles, et tal on pere ja tema naine on lapseootel, mistõttu vajab pere tema kohalolekut. Kohus aga leidis, et lapseootel naine on meedikute hoole all. Kohus mõistis mehe vanglasse. Lisaks tuleb kannatanutele maksta kokku 11 000 eurot hüvitist.

Mohamed mõisteti süüdi ka joobes juhtimise ja narkokuriteo eest. Tal oli kaasas väike kogus hašišit ja amfetamiini. Otsus pole veel jõustunud ja selle saab edasi kaevata.

Prokuratuur taotleb mehe vangistuses hoidmist, kuna on oht, et ta põgeneb. Teadaolevalt saadei Mohamed mõned aastad tagasi välja Taanist seoses 17-aastase tüdruku vägistamisega. Taani ajakirjanduses kirjutati, et tüdruk vägistati une pealt. Mohamed on olnud Soomes vahi all alates märtsikuu lõpust.

Tanskasta karkotettu raiskaaja raiskasi kahdesti Tampereella – vastusti vangitsemista perheen ja vaimonsa raskauden vuoksi

Tania Hocine Mohamed houkutteli öisin voimakkaasti humalaisia naisia Tampereen keskustasta autoonsa. Hän raiskasi naiset, jotka eivät päihtymyksensä vuoksi kyenneet vastustamaan. Toisesta uhristaan Mohamed otti valokuvia vastoin naisen tahtoa. Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut 27-vuotiaan irakilaismiehen kahdesta raiskauksesta kolmen vuoden vankeusrangaistukseen. Rikokset sattuivat viime joulukuussa ja maaliskuussa. Yhteistä niille on, että ne sattuivat yöllä tai aamun pikkutunteina.

Kommentaarid
(Külastatud 2,166 korda, 1 külastust täna)