Kole lugu: naise kõhtu olid unustatud käärid

Naine avastas, et tema kõhtu olid keisrilõike ajal aastaid tagasi unustatud kirurgilised käärid.

62-aastasele Ezeta Gobejevale oli 23 aastat tagasi tehtud haiglas keisrilõige. Hiljem hakkas see nii valu tegema, et naine tahtis välja selgitada, millest see tuleb. Siis avastati tema kõhust käärid, vahendab Daily Mail.

Naisele tehti keisrilõige 1996. aastal. Sellest ajast olid jäänud metallkäärid naise kõhtu. Naine röökis ja oli hüsteerias, kui arstid talle Põhja-Osseetia kliinikus 23 aastat hiljem tehtud röntgenipilti näitasid.

Naine kaebas, et oli pidanud aastai võtma valuvaigisteid ning tal olid maksaprobleemid.

Segaduses radioloog arvas algul, et käärid on naisel taskus, aga sai varsti aru, et metallist käärid olid naisel kõhus. Radioloog ütles: „Pilt näitab kääre. Teil on käärid kõhus.”

„Mis käärid?” küsis endast väljas naine selle peale. Tegemist on kirurgiliste klambritega, mis meenutavad kääre.

Asjaga seoses on alustatud kohaliku meedia info kohaselt juurdlust.

Russian woman finds she’s had surgical clamp inside her for 23 YEARS

Ezeta Gobeeva, 62, says she was ‘tortured’ by the pain caused by the clamp She had a caesarian in 1996 and the six-inch metal scissors remained inside her She cried and was hysterical when doctors in North Ossetia showed her X-Ray She blames medics for years of taking painkillers and liver problems as a result A woman has spoken of her horror at discovering she has had a metal surgical clamp inside her abdomen for 23 years after a caesarian section at a Russian hospital.

Kommentaarid
(Külastatud 159 korda, 1 külastust täna)