Kas tunned nad ära? Soome politsei palub abi pettuses kahtlustatavate tabamiseks

Helsingi politsei uurib pettuse juhtumeid ja palub abi kahtlusaluse tuvastamiseks. Politsei kahtlustab, et piltidel olev naine on 2019. aasta kevadel avanud võltsitud isikutunnistust kasutades pangakonto teisel isiku nimele.

Pangakonto avamisega seoses on hiljem taotletud kiirlaenusid eri firmadest kokku üle 10 000 euro eest ja proovitud võtta muidki laenusid. Pildil olev mees on olnud politsei andmetel pettuste puhul naise kuriteokaaslane.

Vihjed isikute kohta saab saata politseile e-posti aadressil analyysi.helsinki(at)poliisi.fi.

https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisi_pyytaa_yleison_apua_petosrikoksista_epailtyjen_tunnistamiseksi_81546?language=fi

Kommentaarid
(Külastatud 267 korda, 1 külastust täna)