Kas oled näinud? 21-aastane soomlanna kadus juunikuu algul ja teda pole siiani leitud

Vend viis 21-aastase Milla Aroneni juunikuu alguses Soomes Salos koju ja pärast seda pole noort naist enam nähtud.

Viimane kord, kui naist nähti oligi tol 8. juuni õhtul, kui vend naise kella 23-24 vahel õhtul koju viis Salos Peipontiel. Pärast seda lülitus naise telefon järgmisel hommikul kell 8 välja. Pärast seda pole telefoni enam sisse lülitatud. Naise pangakontot pole samuti pärast toda nädalavahetust enam kasutatud, vahendab Iltalehti.

Milla pidi esmaspäeval, 9. juunil naasma ajateenistusse Pori brigaadis, aga sinna ta ei ilmunud. Naisel oli oma auto, aga see on kodus hoovi peal. Naine oli seega lahkunud kas jalgsi või kellegi autoga. Lahkudes oli naisel kaasas vaid telefon, pangakaart ja kodu võtmed.

Politsei andmetel pole mingeid viiteid selle kohta, et naine oleks lahkunud omal soovil. Samuti pole kadunud naise kohta tulnud mingeid vihjeid.

Aronen on politsei andmetel ligi 165 cm pikkune, sale, tal on mustad pikad juuksed ja tätoveeringud mõlemal käsivarrel. Tal oli kadumise ajal seljas tõenäoliselt must pluus, must pusa, musta värvi püksid ja mustad kingad, kus oli veidi roosat värvi.

Politsei palub naise kohta vihjeid telefonile +358 2 954 17237 või e-postile vihjeet.lounais-suomi(at)poliisi.fi.

Veli vei Millan, 21, kotiin kesäkuisena lauantai-iltana, sen jälkeen naista ei ole nähty – poliisi pyytää havaintoja

21-vuotias Milla Aronen katosi kesäkuun alussa.

Kommentaarid
(Külastatud 846 korda, 1 külastust täna)