Jumbo kaubanduskeskuses 3-aastast last löönud naine on tuvastatud, asi läheb edasi kohtusse

Politsei on tuvastanud naise, kes lõi Vantaa Jumbo kaubanduskeskuse parklas 3-aastast last, eeluurimine on lõppenud ja asi läheb kohtusse.

Politsei on üle kuulanud ligi 60-aastase naise, keda kahtlustatakse lapse löömises. Juhtum oli 2. mai õhtupoolikul, kui vanematega koos olnud 3-aastane poiss sõitis Jumbo parklas jalgrattaga vastu ühe naise jalga, vahendab MTV.

Politsei kahtlustab, et naine oli pärast seda poissi löönud ja sõimanud. Tunnistajaks on üks lapse vanematest, kes asjast politseisse teatas. Vanema väitel oli löök „korralik” ja põhjustas lapsele valu.

Naine ütles politseis ülekuulamisel, et poiss sõitis talle otsa, aga ta eitas löömist. Juhtumil oli ka üks pealtnägija, keda ei suudetud tuvastada. Asja eeluurimine on lõppenud ja see läheb prokuratuuri kohtu jaoks süüdistuse ettevalmistamiseks.

Kommentaarid
(Külastatud 259 korda, 1 külastust täna)