Iraani president: USA juhtkond on vaimse puudega. Trump: Kustutame Iraani ära

USA president Donald Trump edastas sõnumi, millega ähvardas Iraani „kustutamisega” (obliteration), kui Iraan veel midagi USA-vastast ette peaks võtma.

Trump märkis sotsiaalmeedias, kuidas Iraani rahvas kannatab täiesti tarbetult, kuna Iraani juhtkond kulutab kogu raha terrori peale. Trump lisas, et USA pole unustanud, kuidas Iraani pommid tapsid 2000 ameeriklast ja vigastasid palju enamaid.

Trump lisas, et Iraani juhtkond ei tunne selliseid termineid nagu „hea” ja „kaastunne”, nad pole seda kunagi teinud. „Kahjuks mõistavad nad ainult selliseid asju nagu Jõud ja Võim, ja USA on maailma kõige võimsam sõjaline jõud, mille sõjalised kulutused olid kahel viimasel aastal 1,5 triljonit dollarit,” märkis Trump.

Enne seda ütles Iraani president Hassan Rouhani täna, et USA juhtkond on „vaimse puudega”.

Donald J. Trump on Twitter

Iran’s very ignorant and insulting statement, put out today, only shows that they do not understand reality. Any attack by Iran on anything American will be met with great and overwhelming force. In some areas, overwhelming will mean obliteration. No more John Kerry & Obama!

Kommentaarid
(Külastatud 267 korda, 1 külastust täna)