Hirmutav pilt: Soomes püütud forelli kõhust leiti suitsukonid (Nõrganärvilistele mittesoovitav vaatamine!)

Soome kalamees tegi pildi, milles on näha Soomes püütud vikerforelli sisikond. Sealt vaatas vastu terve hulk suitsukonisid.

Kala oli püütud Salos Teijo rahvuspargis Matildanjärvis ja see näitab, kui reostunud on isegi Soomes loodus. Pilt on tehtud paar aastat tagasi.

Pildi sotsiaalmeediasse postitanud inimene märkis, et varem ta kalade sisikonda ei uurinud, aga pärast pildi nägemist teeb ta seda usinamalt. Ühtlasi tahab ta juhtida inimeste tähelepanu sellele, et loodust ei reostataks. Forelli pole see inimene tahtnud enam süüa.

Soome looduseinimesed pole sellisest asjast varem kuulnud, et kala kõhus oleks olnud suitsukonid. Ilmselt sõi kala neid sööda pähe, millega kalasid kasvandustes toidetakse, vahendab Maaseudun Tulevaisuus.

Kalade kõhust on aga varemgi leitud asju, mille inimesed on vette visanud. Näiteks on kala kõhust leitud terve viiner ja kilekotte. Suitsukonid on ohtlikud, kuna võivad kala kõhus põhjustada ummistusi.

ArskaBaba 🇫🇮 on Twitter

Tässä on kirjolohen sisäelimet. Nuo tummat mitä siinä näkyy on TUPAKANTUMPPEJA!!!

Kommentaarid
(Külastatud 797 korda, 1 külastust täna)