Finnair hoiatab tasuta pileteid pakkuva veebipettuse eest

Finnair hoiatab veebipettuse eest, milles justkui pakutakse tasuta Finnairi pileteid. Pettus ringleb sotsiaalmeedias ja selles on kirjas, et Finnair pakub seoses 96. aastapäevaga tasuta pileteid.

Tegemist on nn andmekalastuspettusega, milles kogutakse kasutajate andmeid, meelitades tasuta Finnairi piletitega. Facebooki sissekandest jääb mulje, et tegemist on Finnairi korraldatud kampaaniaga, mida see tegelikkuses ei ole.

Finnair palub, et petukirja ei jagataks ega saadetaks edasi.

Finnair on Twitter

Olemme saaneet tietoomme, että Facebookissa kiertää tietojenkalasteluviesti, joissa luvataan lentolippuja rekisteröitymistä vastaan. Nämä postaukset eivät ole Finnairin. Pyydämme, ettei viesteihin reagoitaisi eikä niitä jaettaisi eteenpäin.

Kommentaarid
(Külastatud 55 korda, 1 külastust täna)