Facebook võtab kasutusele oma raha: kasutajad saavad teineteisele raha saata, veebipoodides šopata

Facebook peaks kümnekonna päeva pärast, 18. juunil tegema teatavaks uudise, et võtab 2020. aastal kasutusele oma raha, mida kasutajad saavad teineteisele saata ning mille abil saab veebipoodides šopata.

Raha, mille esialgne nimi oli GlobalCoin kannab nime Libra ning on seotud mitmete maailma valuutadega, vahendab Daily Mail.

Sidumine teiste valuutadega aitab ära hoida kursi kõikumisi, mis on toimunud paljude kübervaluutadega.

Esialgu saab Facebooki küberraha kasutada 2020. algul tosinas riigis. Lisaks arvatakse, et võetakse kasutusele mingi vahend, millega saab Libra tavalises sularaha automaadis rahaks vahetada.

Kõlakad oma rahast hakkasid liikuma siis, kui Facebook värbas hiljuti endise PayPali juhi David Marcuse juhtima oma plokiahela divisjoni. Facebooki raha on erinevalt teistest küberrahadest seotud ka tavaliste valuutade külge, et vältida kursi kõikumisi.

Facebooki raha võimaldab saata raha ühelt kasutajalt teisele, samuti sooritada ostusid Facebookis, Instagramis ja WhatsAppis.

Facebook set to unveil its own Bitcoin style cryptocurrency on June 18

Facebook reportedly met with regulators to debut its cryptocurrency in 2020 The digital money dubbed Libra was previously thought to be called ‘GlobalCoin’ Users could send others money and buy things online as well as in real stores A white paper explaining its basics is expected for release in just two weeks Facebook is finally ready to unveil its own Bitcoin style cryptocurrency after months of rumours and speculation.

Kommentaarid
(Külastatud 222 korda, 1 külastust täna)