Espoos oleks väike poiss ära uppunud – jäi kinni järve põhjas olnud konksu külge

Espoos Lippajärvis Vilniemi rannas oleks väike poiss täna, laupäeval ära uppunud, kui inimesed poleks saanud jaole.

Nimelt oli poiss jäänud kättpidi järve põhjas olnud konksu külge kinni ja tal oli tegu, et pinnal püsida. Õnneks oli kõrval inimesi, kes aitasid tal pinnal olla, samal ajal kui üks inimene käis järve põhjas ja lõikas nööri katki. Siis saadi konks poisi käe küljest kätte, vahendab MTV.

Kohapealt helistati ka häirekeskusse, aga päästjaid andis oodata. Läks kümme minutit, kuni üldse häirekeskusega ühendus saadi. Abi jõudis kohale alles paarikümne minuti pärast. Imestati, et samas kõrval asub Jorvi haigla, aga abi saamine kestis nii kaua aega.

Tänu kohapeal olnud inimeste aktiivsusele päästeti poiss ära. Viimasel ajal on palju räägitud vee sisse jäetud võrkudest ja muudest kalastustarvetest, mis ohustavad veeloomi. Nüüd tuleb välja, et need ohustavad ka inimesi. Inimeste arvates ei tohiks päris ujumisrandades kala püüda, seda võiks teha kusagil mujal.

Kommentaarid
(Külastatud 346 korda, 1 külastust täna)