Espoo Lippajärvi ääres juba teine juhtum, kus laps sai õngekonksuga vigastada

Nädalavahetusel oleks üks laps Espoos Lippajärvi ääres Vilniemi rannas äärepealt uppunud, kui jäi järve põhjas oleva kalastuskonksu külge kinni. Eile, teisipäeval oli seal teine analoogne juhtum, kus üks 13 aastane poiss tõmbas konksuga omal jala katki.

Vilniemi rand pole ametlik ujumisrand, mistõttu käib seal palju kalastajaid, kelle konksud jäävad kinni järve põhjas oleva võrgu külge. Poiss oli läinud koju ja kurtnud, et astus järves millegi terava otsa. Jalas oli korralik haav, vahendab MTV.

Espoo linnavalitsus on Vilniemi ranna kohta saanud palju kaebusi. Randa hooaja algul ei kontrollitud, kuna tegemist pole ametliku ujumisrannaga. Linna esindaja ütles, et sukelduja läheb ja käib põhja üle, et seal poleks teravaid asju.

Vlniemi rannas käib palju kalastajaid ja seda ei saa ära keelata, sest tegemist pole ametliku ujumisrannaga. Kohalikud elanikud on siiski soovinud, et sellest saaks ametlik rand.

Kommentaarid
(Külastatud 293 korda, 1 külastust täna)