Elektriline tõukeratas neelas Soome mehe kontolt 170 eurot

Lühike sõit elektrilise tõukerattaga Tampere linnas läks Soome mehele kalliks maksma: mobiilirakendus neelas tema arvelt kokku 170 eurot.

Mees küll vajutas pidevalt rakenduse lõpetamise nuppu, aga see ei töötanud. Pangakontolt oli 7,45 eurot maksva sõidu eest võetud raha 23 korda. Lõpparveks kujunes siis 171,35 eurot, vahendab Ilta-Sanomat.

Mees helistas klienditeenindusse ja sealt öeldi, et ilmselt on tegemist mingi suurema probleemiga. Raha lubati tagastada ja pealekauba veel anda tasuta sõite.

Tõukerataste rendiga tegeleva ettevõtte TIER Mobility Soome esinduse juht Katja Ojala polnud probleemist teadlik. Tema väitel oli tegemist üksikjuhtumiga. Firmal on iga päev tuhandeid kliente.

Teine asi, mis Tampere meest hämmastama pani oli see, et ta pidi klienditeeninduses asju ajama inglise keeles. Algul helistas ta soome numbril ja sai abi soome keeles. Siis helistas täpselt samal numbril, aga sealt vastati inglise keeles.

Ojala väitel on TIER-il rahvusvaheline kõnekeskus, kus vastatakse kõikidele kõnedele, ka soome omadele. Teinekord võib juhtuda, et soomekeelne teenindaja on hõivatud ja siis vastatakse inglise keeles. Firmal on poliitika, et pigem vastatakse rutem kui et jäetakse klient pikaks ajaks ootele. Kui klient ei oska inglise keelt, siis helistab soomekeelne teenindaja talle tagasi. Klienditeenindusega saab ühendust ka chati teel või e-posti kaudu.

Sähköpotkulauta imaisi tamperelaismiehen tililtä yli 170 euroa: “Painoin sitä lopetusnappia varmaan parikymmentä kertaa”

Lyhyt matka sähköpotkulaudalla Tampereen Koskikeskuksesta Tammelaan kävi kalliiksi Ilta-Sanomien lukijalle. Ensin sähköpotkulautojen vuokraamiseen käytettävä mobiilisovellus jumittui, kun tamperelaismies yritti lopettaa ajoa. - Painoin sitä lopetusnappia varmaan parikymmentä kertaa. Sitten soitin asiakaspalveluun, ja sieltä käsin yritettiin myös lopettaa ajo, mutta sekään ei toiminut. Sieltä luvattiin soittaa minulle takaisin, mies kertoo.

Kommentaarid
(Külastatud 392 korda, 1 külastust täna)