VIDEO: Venetsueela sotsialistlik valitsus saatis soomukid rahvale peale

Veebi lekkinud videost on näha, kuidas Venetsueela sotsialistlik valitsus saatis soomukid rahvale peale.

Video on tehtud La Carlota õhuväebaasi juures Venetsueela pealinnas Caracases. Teadaolevalt sai vähemalt üks auto alla jäänud inimene vigastada, vahendab Daily Mail.

Venetsueela sotsialistiku valitsuse juhi, president Nicolas Maduro poole on asunud Venemaa. Opositsioon eesotsas Juan Guaido’ga süüdistab sotsialistlikku valitsust riigi laostamises, vahendab Daily Mail.

Rahvas on läinud Maduro vastu tänavatele ja Maduro tahtis eile juba lennukiga Kuubale põgeneda, aga Kreml oli teadaolevalt selle vastu ning käskis Madurol paigale jääda. Pärast seda läks rahva poole üle Venetsueela salapolitsei SEBIN juht Manuel Ricardo Cristopher Figuera.

Kommentaarid
(Külastatud 320 korda, 1 külastust täna)