Verdtarretav video, kuidas karu tuuseldab põtra (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav!)

Rootsi mees Mikael nägi tee ääres kraavis põtra, keda tuli tuuseldama karu.

Video on salvestatud Rootsi lääneosas Norrbottenis. Mikael ja tema abikaasa olid autoga teel, kui märkasid mingit tumedat kogu tee ääres. Lähemale sõites märkasid nad, et see oli põder, keda tuli metsast tuuseldama karu, vahendab MTV.

Mees sõitis autoga veidi tagasi, et karu saaks lõpetada selle, millega ta oli algust teinud. Mees filmis mõnda aega ja sõitis siis minema, et karu saaks rahus edasi toimetada. Lõpuks tiris karu põdra metsa ja põder ei jaksanud enam vastu võidelda.

Video on karm, aga see näitab tegelikku elu metsas. Looduses kulgeb elu omasoodu, tahetakse seda või mitte.

Kommentaarid
(Külastatud 2,068 korda, 1 külastust täna)