Vene oligarhi 14-aastane poeg tappis oma sõbra, kui kaotas arvutimängus

Vene oligarhi 14-aastane poeg Vasja tappis oma sõbra 27 noahoobiga pärast seda, kui oli kaotanud arvutimängus.

Oligarhi poeg Vasja Turda kutsus oma sõbra, 15-aastase Vasja Popi endale külla, et arvutimängu mängida. Aga pärast kaotust tappis ta noahoopidega oma sõbra. Vasja Turda pandi teo eest 3,5 aastaks vangi, vahendab Daily Mail.

Lugu juhtus Ukrainas rikaste külas nimega Nižnaja Apša. Tapetud poisi surnukeha avastas tapetu vanaema. Tapetul oli kõri täiesti läbi lõigatud.

Pärast üht noalööki oli Vasja Popil tulnud kaelast verd ja ta üritas majast minema joosta. Vasja Turda aga jooksis talle järele ja püüdis ta kinni. Verejäljed olid suures majas igal pool näha.

Vasja isa Vassili on jõukas ärimees. Ukraina kohus mõistis Vasja Turda teo eest 3,5 aastaks vangi. Kohtus väitis süüalune, et ohver oli teda provotseerinud. Ühes varasemas olukorras oli Vasja Pop tirinud alla Vasja Turda püksid ühe tüdruku juuresolekul. Prokurörid aga nõuavad Vasjale mõrva eest 15 aasta pikkust vangistust. Mis arvutimängu poisid mängisid, pole avaldatud.

Russian tycoon’s maniac son murders friend after losing computer game

Vasya Turda, 14, invited his friend Vasya Pop, 15, to play his new gaming system But after reportedly losing the game he killed the other teen in a knife attack The 15-year-old was found with 27 knife wounds at the Nizhnyaya Apsha home Turda, whose father is a wealthy tycoon, was jailed for three and a half years A tycoon’s 14 year old son has been jailed for murdering his friend in a frenzied knife attack ‘after losing a computer game’.

Kommentaarid
(Külastatud 1,024 korda, 1 külastust täna)