Vantaa naine leidis köögikappide alt ehitusprahti

Vantaa naine leidis oma korteris pärast köögikappide lahtivõtmist sokliosast sinna kuhjatud ehitusprahti.

Mitu kastitäit prahti oli peidus köögikappide all sokliosas. Praht tuli välja, kui köögis tehti remonti, vahendab MTV.

Vantaa naine Päivi kirjutas sotsiaalmeedias, kuidas oli selles korteris elanud 20 aastat, aga suur hulk ehitusprahti tuli välja alles nüüd. Prahi hulgas olid laua- ja torujupid ning igasugu muud pudi. Prahi seas olid isegi Makroflexi pudelid, ühes veel vahtugi sees.

Õnneks oli praht püsinud kuiv, muidu oleks sinna sisse võinud putukad pesa teha. Päivi imestab nüüd, kuidas mõni ehitusmees midagi sellist võis teha. Maja ehitas väike firma 1995. aastal. Nüüd mõtleb naine, mida korteri teistest kohtadest, näiteks sisse ehitatud riidekappide tagant võib veel välja tulla.

Inimesed andsid teada, et on kappide alt leidnud sinna ehituse käigus jäetud igasuguseid asju, isegi tühje õllepudeleid. Mõned inimesed väidavad, et prahi lükkamine ehituse käigus õõnsustesse oli veel 1950ndatel aastatel täiesti tavaline praktika.

Soomes on jätkunud ehitajad inimestele seinte sisse isegi kirju. Näiteks paar aastat tagasi oli Vantaal ühes ridaelamus üks tuba talvel väga külm. Kui asja uurima hakati ja sein lahti võeti, siis selgus, et seal polnud üldse soojustusvilla. Selle asemel oli ehitaja sinna jätnud kirja sõnumiga: “itut minä villoista” (Tõlkes: Vttu see vill).

Kommentaarid
(Külastatud 336 korda, 1 külastust täna)