Tor-võrgus on üleval massimõrva ähvardus Iso Omena kaubanduskeskusele

Tor-võrgus on üles pandud massimõrva ähvardus Espoos asuvale Iso Omena kaubanduskeskusele. Anonüümne ähvardaja lubas maja lasta 100 inimest ja panna kolm pommi. Asja on asunud uurima politsei.

Murha-info portaalis avaldatud, 30. aprillil üles pandud ähvarduse kuulutuse tekstis on märgitud, et 3. mail kell 16 sooritab ähvardaja tulistamise Iso Omena kaubanduskeskuses. Teksti juures on Kalašnikovi automaadi pilt.

„Tahan tulistada võimalikult paljusid inimesi korraga ja lõpuks võitlen politsei kuulide vastu kuni surmani. Eesmärk on tappa vähemalt 100 inimest. Sõber, kes tuli pagulasena Süüriast õpetas mind tulistama ja tegema isetehtud pomme. Panen kolm pommi kotti ja paigutan nad laiali kaubanduskeskusse. Ühe viin duudsonit activity parki, et tappa võimalikult palju lapsi. Neil pole õigust elada. Miks ma sellest ette teatan? Tahan, et see jääks meelde, kui Soome suurim massimõrv ja jätan oma viimase sõnumi ühiskonnale.”

Kommentaarid
(Külastatud 1,164 korda, 1 külastust täna)