Täna on Soomes tuludeklaratsiooni täiendamise viimane tähtpäev – maksuamet soovitab mitte paanitseda

Täna, 21. mail kukub Soomes tuludeklaratsiooni täiendamise viimane tähtaeg. Maksuamet soovitab mitte paanitseda ja võtta asja lõdvalt.

Maksuamet soovitab talitada järgmiselt:

  1. Kontrolli üle oma tuludeklaratsioon

  2. Kui kõik on õige, pole vaja midagi teha

  3. Kui midagi on vaja täiendada, tee seda OmaVero kaudu

Inimesed on küsinud, kust saab vaadata ühistranspordi piletihindu. Maksuamet soovitab Matkahuolto veebikülge:

Verouutiset on Twitter

@susanna_msp harmillista, että hintojen selvittelyyn kuluu aikaa. Julkisen liikenteen matkalippujen hintatietoja on mm. Matkahuollon sivuilla (https://t.co/Gqj8jfvu5f) sekä kuntien ja liikennöitsijöiden verkkosivuilla. Toivottavasti löysit jo!

Deklaratsiooni täitmise saab Soomes volitada ka teisele inimesele või firmale. Selleks tuleb teha vastav volitus Suomi.fi kaudu. NB! Volitatud isikul on õigus muuta ka arve numbrit, kuhu tagasisaadav maksusumma laekub.

Verouutiset on Twitter

Tänään on veroilmoituksen täydentämisen viimeinen määräpäivä. Nyt on aika toimia! Vaihe 1️⃣ Kuuntele verokuiskaajan vinkit ja rentoudu Vaihe 2️⃣ Tarkista veroilmoitus ja täydennä tarvittaessa. #veroilmoitus https://t.co/IuYRWTafjv

Kommentaarid
(Külastatud 354 korda, 1 külastust täna)