Tampere ülikooli teadlased otsivad Soomes eesti- ja venekeelseid inimesi

Tampere ülikooli teadlased otsivad Soomes eesti- ja venekeelseid inimesi, et neid intervjueerida vähemuste teemal.

Teadlased uurivad Soome vähemuste omavahelisi suhteid ja otsivad intervjueeritavaid. Otsitakse Soomes elavaid eesti- ja venekeelseid inimesi, kes oleksid nõus osalema juuni alguses Helsingis soome-, eesti- või venekeelsetes rühmavestlustes, kus arutletakse selle üle, mida tähendab elu mitmerahvuselises/-kultuurilises/-keelelises Soomes ning jagatakse omi tähelepanekuid ja kogemusi seoses sellega.

 

-Reklaam-

 

Intervjuud lindistatakse, kuid tagatakse osalejate anonüümsus intervjuuandmete käsitlemisel teadustöös. Tänutäheks osalemise saab kinopileti. Intervjuud toimuvad 3. ja 4. juunil kell 17-(18.30) Helsingi kesklinnas aadressil Tehtaankatu 21 B (Koneen Säätiön Kamari).

Soov on, et osalejad annaksid oma huvist osaleda eelnevalt teada e-posti teel jaanika.kingumets(at)tuni.fi hiljemalt 29. maini ning täpsustaksid ühtlasi, kummal päeval nad saaksid rühmaintervjuus osaleda ning mis keeles nad on valmis vestlema.

Rühmaintervjuus osaleb 6-10 inimest. Intervjuu põhikeeleks on soome keel, kuid vestluses võib osaleda ka eesti või vene keeles. Vajadusel saab korraldada ka puhtalt eesti- või venekeelse rühmaintervjuu.

(Külastatud 201 korda, 1 külastust täna)

Kommentaarid

kommentaarid