Tampere ülikooli teadlased otsivad Soomes eesti- ja venekeelseid inimesi

Tampere ülikooli teadlased otsivad Soomes eesti- ja venekeelseid inimesi, et neid intervjueerida vähemuste teemal.

Teadlased uurivad Soome vähemuste omavahelisi suhteid ja otsivad intervjueeritavaid. Otsitakse Soomes elavaid eesti- ja venekeelseid inimesi, kes oleksid nõus osalema juuni alguses Helsingis soome-, eesti- või venekeelsetes rühmavestlustes, kus arutletakse selle üle, mida tähendab elu mitmerahvuselises/-kultuurilises/-keelelises Soomes ning jagatakse omi tähelepanekuid ja kogemusi seoses sellega.

Intervjuud lindistatakse, kuid tagatakse osalejate anonüümsus intervjuuandmete käsitlemisel teadustöös. Tänutäheks osalemise saab kinopileti. Intervjuud toimuvad 3. ja 4. juunil kell 17-(18.30) Helsingi kesklinnas aadressil Tehtaankatu 21 B (Koneen Säätiön Kamari).

Soov on, et osalejad annaksid oma huvist osaleda eelnevalt teada e-posti teel jaanika.kingumets(at)tuni.fi hiljemalt 29. maini ning täpsustaksid ühtlasi, kummal päeval nad saaksid rühmaintervjuus osaleda ning mis keeles nad on valmis vestlema.

Rühmaintervjuus osaleb 6-10 inimest. Intervjuu põhikeeleks on soome keel, kuid vestluses võib osaleda ka eesti või vene keeles. Vajadusel saab korraldada ka puhtalt eesti- või venekeelse rühmaintervjuu.

Kommentaarid
(Külastatud 231 korda, 1 külastust täna)